top of page

El Bar de la Nuri

El Bar de la Nuri
&
Restaurant 

LOGO2 (1).jpg

Al Bar de la Nuri trobareu una gran varietat de productes i d’ofertes al millor preu. Podreu gaudir d’esmorzars complets, d’entrepans de tot mena, d’aperitius, refrescos, cafès i molt més! 

A més a més podreu gaudir dels plats preparats del restaurant Tento. Tento és la cadena de menjar per emportar líder al sector de la restauració ràpida que es caracteritza per la qualitat, la quantitat i la constant renovació de la seva oferta, a un preu molt competitiu. Els plats que trobareu al nostre restaurant són naturals, frescos i sense additius afegits. A més a més, persegueixen els beneficis de la dieta mediterrània (comptem amb el certificat AMED) i es dissenyen buscant en tot moment el valor nutricional més equilibrat.

 

Cuidem i reposem diàriament tota la varietat de plats perquè gaudeixis dels productes més frescos i de gran qualitat a un increïble preu. Utilitzem productes de temporada que pots degustar al nostre restaurant, a casa, a l’oficina o on tu vulguis!

 

Mensualment incorporem novetats i tenim cura que els productes siguin de la màxima qualitat per satisfer a tots els paladars.

En “El Bar de la Nuri” descobriràs la combinació de l’experiència de més de 20 anys oferint aquest servei més la modernització del lloc creant així un ambient senzill i agradable per tots vosaltres. 

Us hi esperem amb els braços oberts els 365 dies de l'any des de les 6:00h del matí fins a les 22:00h de la nit!
bottom of page