top of page

Qui som?

El Grup Sabater Nuri es va fundar a Cerdanyola del Vallès l’any 1939 i va començar la seva activitat amb la distribució de carbó i llenya a domicili. Durant la dècada dels seixanta i amb l’arribada de la industrialització, el grup va expandir la seva activitat i es va iniciar en la distribució de gasoil a domicili, oferint els seus serveis per tota la comarca del Vallès.

L’any 1996 el grup inaugura Sabater Nuri Carburants, la seva primera Estació de Servei, i posteriorment, l’any 2001 es posa en marxa l’Àrea de Serveis Polizur.

L’any 2011 l’empresa apostant per les energies renovables insta·la  dues estacions fotovoltaiques a les àrees de servei de Polizur i Santa Anna. Són  dues estacions de 20Kw de potència que produeixen diàriament 85Kwh cadascuna i que redueixen l’emissió de CO2 a l’atmosfera en 50 kg contribuint en la preservació del medi ambient.

L’any 2013, i seguint amb una millora contínua, Sabater Nuri adquireix una nova estació de servei a Castellar del Vallès. A més a més, el novembre de 2015 s'inaugura una estació de servei a Sentmenat i tot just un any després, l'octubre de 2016, passa el mateix a La Llagosta.

 

L’any 2018 s’obre una nova estació de servei al Vallès, concretament a Ripollet.  Durant l'any 2019 se segueix amb el creixement de l'empresa familiar i s'adquireix una nova estació de servei a Montornès del Vallès.

Finalment, el 2020 s'instal·len dos punts de càrrega a l'estació de servei Nuroil situada al Polígon Industrial Polizur de Cerdanyola del Vallès. Amb aquests punts de càrrega l'empresa s'inicia així a una nova línia ressò sent els primers de la ciutat a oferir i permetre fer càrregues ràpides.

bottom of page