top of page

Sortidor elèctric

Des de Grup Sabater Nuri mirem al futur i ens volem adaptar als canvis que vindran. Per aquest motiu, aquest 2020 ens hem sumat a la xarxa d’estacions de càrrega per a vehicles elèctrics de la mà de ecostation.es 

 

El carregador elèctric està situat a la nostra benzinera Nuroil de Cerdanyola del Vallès – Av. Can Pallarès s/n. El sortidor elèctric permet una càrrega ràpida per a tota mena de vehicles elèctrics. A més a més, ofereix la possibilitat de fer una càrrega simultània. Mentre carregues el teu vehicle podràs aprofitar per fer la compra al nostre supermercat Condis o podràs gaudir al nostre bar-restaurant. 

 

El sortidor elèctric que tenim instal·lat forma part de la línia RAPID 50 que s’ha dissenyat basant-se en l’experiència de la fabricació de convertidors de potència, el que garanteix una òptima eficàcia i fiabilitat.

 

Descarregat l’APP EVcharge per gaudir de totes les característiques i funcionalitats, entre les quals, destaquen la gestió de carregadors i la connexió amb els carregadors en temps real. 

 

Gràcies per la confiança un cop més. 

 

Recorda que pots seguir-nos a les xarxes socials buscant el nom de: @grupsabaternuri 

 

T’hi esperem ben aviat! 

bottom of page