top of page
  • Foto del escritorGrupSabaterNuri

Grup Sabater Nuri treballa juntament amb Too Good to Go per tal d’evitar el malbaratament d’aliments

Ja fa sis mesos que ens vam unir a Too Good To Go per intentar que els nostres establiments siguin més sostenibles i evitar el malbaratament d’aliments dels nostres supermercats Condis, del restaurant Tento i del Bar de la Nuri.


Sabíeu que un terç del menjar que es produeix mundialment acaba directament a les escombraries? Espanya és el sèptim país de la Unió Europea que més menjar llença. Quan el menjar es llença, el procés de gestió d’aquests residus té un efecte nociu pel medi ambient. Des de Grup Sabater Nuri creiem que és important posar el nostre granet de sorra i ajudar a reduir la quantitat d’aliments que es llencen i que encara es poden consumir.


Jorge Garcia, responsable de RRHH de Grup Sabater Nuri, va expressar la necessitat de reduir el volum d’aliments que es llencen als establiments del grup: “Volem oferir als usuaris de la plataforma Too Good to Go diferents packs de menjar a un terç del seu valor real de venda. D’aquesta manera, els usuaris poden comprar a preus molt baixos i nosaltres evitem llençar productes que encara es poden aprofitar”.


Des de Grup Sabater Nuri oferim cada dia un pack d’aliment diferent valorat en 12,00€ però a la venda des de la plataforma de Too Good to Go per 3,99€.


Us animem a entrar a la pàgina web de Too Good to Go per assabentar-vos de tots els beneficis que té evitar el malbaratament d’aliments i per formar part d’aquest canvi tan positiu - www.toogoodtogo.es


Si vols ser un autèntic #WasteWarrior descarregat l’APP de Too Good to Go i trobaràs el nostre establiment!







41 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page