top of page
  • Foto del escritorGrupSabaterNuri

Torna el concurs fotogràfic Nuroil.

Enguany celebrem la III edició del nostre concurs que any rere any és tot un èxit.


La temàtica escollida per a aquesta tercera edició tracta sobre paisatges de Catalunya. L’objectiu del concurs és estimular la relació amb els clients i clientes de les nostres estacions de servei. Així doncs, amb aquesta iniciativa us volem fer partícips en l’elaboració del nostre calendari anual que comptarà amb una tirada de 7.500 exemplars.


La inscripció és gratuïta i oberta a tothom major de 18 anys. Els i les interessades en participar en el concurs podeu enviar les fotografies fins al 31 d’octubre de 2020 al següent correu: foto@nuroil.cat. Juntament amb les fotografies heu d’enviar el vostre nom i cognom, un telèfon de contacte, e-mail, població, títol de la fotografia i lloc. Es poden presentar fins a tres fotografies per participant.


Un jurat format per persones estretament lligades al món de la fotografia serà l’encarregat de seleccionar les dotze millors fotografies que formaran part del nostre calendari anual. A la nostra pàgina web www.nuroil.cat trobareu totes les bases del concurs a l’apartat: concurs fotogràfic.


Les dotze fotos guardonades quedaran immortalitzades al calendari 2021 de Grup Sabater Nuri. A més a més, els guanyadors i guanyadores del concurs obtindran un xec regal de 50€ per gastar en les nostres estacions de servei, en gasolina o en el supermercat, o bé per demanar gasoil de calefacció a domicili.

Anunciarem els guanyadors i guanyadores del concurs a partir del dia 12 de novembre. Estigueu molt atents i atentes a les nostres xarxes socials!


Us animem a tots i a totes a participar i us desitgem molta sort!


73 visualizaciones0 comentarios
bottom of page