top of page
  • Foto del escritorGrupSabaterNuri

Una inauguració molt especial: El Bar de la Nuri.

Aquest 2020 se’ns dubte ha sigut un any de molts canvis i novetats.


Durant els mesos d’abril, maig, juny i juliol hem estat realitzant obres a la zona del Supermercat Condis i a la zona del Bar-Restaurant de la benzinera Nuroil situada a l’Av. Can Pallarès s/n (Pol. Ind. Polizur) de Cerdanyola del Vallès. Aquests canvis responen al desig de modernitzar-nos seguint oferint el millor servei als nostres clients i clientes.


En aquest nou espai podreu trobar una gran varietat de productes i ofertes al millor preu. Podreu gaudir d’esmorzars complets, d’entrepans de tot mena, d’aperitius, refrescos, cafès i molts més!


També, hem incorporat algunes novetats irresistibles com ara l’oferta burger: carn de vedella, enciam, tomàquet, formatge i patates al forn més un refresc per només 5,90€ o l’oferta pizza lover: pizzeta, patates al forn i refresc per 3,50€.


En “El Bar de la Nuri” descobriràs la combinació de l’experiència de més de 20 anys oferint aquest servei més la innovació del lloc creant així un ambient senzill i agradable per tots i totes vosaltres.


Hem volgut anomenar, de manera molt especial, el bar amb el nom “El Bar de la Nuri” perquè gran part dels nostres clients i clientes ens coneixen com “la Nuri” i hem cregut que és el millor homenatge possible.


Us hem trobat molt a faltar i tenim moltes ganes de retrobar-nos amb tots i totes. Us hi esperem amb els braços oberts des de les 6:00h del matí fins a les 22:00h de la nit.


Menjar bé, bo i de qualitat és possible a “El Bar de la Nuri.”




76 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page