top of page
  • Foto del escritorGrupSabaterNuri

Tenim nova pàgina web!

Després de molts dies de treball i de creació ens fa molta il·lusió presentar-vos la nostra nova pàgina web. 


Des de feia més de quinze anys la pàgina web de Grup Sabater Nuri havia patit poques modificacions a mesura que anaven passant els anys. Sabem que actualment estem vivint una època en què els avenços, els aprenentatges i, en definitiva, els canvis constants estan a l’ordre del dia. Per aquest motiu, des de Grup Sabater Nuri, no ens volem quedar enrere i volem seguir millorant i progressant sempre pensant en oferir-vos el millor servei. Sense perdre la nostra essència, hem dissenyat una web senzilla i útil per posar-vos-ho més fàcil que mai. 


La nostra pàgina web principal és: www.sabaternuri.cat Si accediu podreu trobar la següent informació: qui som, aspectes d’interès de l’empresa, quines xarxes socials utilitzem i, també, podreu contactar amb nosaltres. El més important que trobareu en aquesta web és l'accés directe a la pàgina web de NUROIL i de CARBURANTS NURI. Hem volgut crear dues pàgines web per facilitar-vos la cerca segons el servei que més us interessi. 


D’una banda, si entreu a la pàgina web de NUROIL, trobareu tota la informació sobre les nostres set benzineres. També, podreu consultar quins avantatges tenen les targetes de punts nuroil i quins altres serveis oferim com ara els nostres supermercats Condis i el bar-restaurant Tento. 


D’altra banda, si entreu a la pàgina web de CARBURANTS NURI, podreu realitzar la vostra comanda de gasoil online i gaudir de descomptes. A part, podreu consultar on es troben les nostres bases de distribució i veure tots els productes que oferim. 


Esperem que navegar per les nostres pàgines web sigui molt més fàcil i que us agradin tant com a nosaltres. Per a qualsevol dubte o informació d’interès podeu contactar amb nosaltres via telefònica: 935800018 o per correu sabaternuri@sabaternuri.com


Us recordem que ens podeu seguir de ben a prop a través de les nostres xarxes socials: Instagram: @grupsabaternuri / Twitter: @grupsabaternuri / Facebook: Grup Sabater Nuri. 


Gràcies per la vostra confiança un cop més.

Grup Sabater Nuri.



61 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page