top of page
  • Foto del escritorGrupSabaterNuri

Des de Grup Sabater Nuri mirem al futur de ben a prop seguint les tendències actuals.

Per aquest motiu, el febrer de 2020, vam instal·lar el primer punt de càrrega ràpida per a vehicles elèctrics. 


Recentment el Govern espanyol ha presentat l’avantprojecte de Llei del Canvi Climàtic i Transició Energètica on s’estudia obligar a les estacions de servei a preparar-se per tal de potenciar la mobilitat elèctrica. En paral·lel, la nostra empresa ja fa mesos que té l’ull posat en l’evolució de vendes de cotxes elèctrics i els diferents tipus d’instal·lació que permet abastir els vehicles. Per aquest motiu, al febrer de 2020, vam instal·lar el primer punt de càrrega ràpida de vehicles elèctrics. 


El punt de càrrega està situat a l’estació de servei Nuroil ubicada al Polígon Industrial Polizur. El gerent de l’empresa, Josep Sabater, va explicar que “és una inversió important però respon al nostre tarannà, som una estació de servei i, per tant, hem de seguir potenciant la nostra vocació de servei.” L’empresa considera que el cotxe elèctric cada vegada serà més important i estarà més present, per això, és imprescindible poder donar servei a tots aquests clients i clientes. 


El punt de càrrega és el primer que permet fer càrregues ràpides a la ciutat de Cerdanyola del Vallès. L’estació permet carregar diferents vehicles elèctrics com ara cotxes, motocicletes i furgonetes. A més a més, permet fer càrregues simultànies a dos vehicles. Com bé va comentar Miguel Ángel González, responsable de ecostation.es i de la línia d’empresa Etecnic “Es un punto de carga exclusivo, que ofrece entre 50 y 90 kW, una gran solución tecnológica”. 


Hem apostat per l’última tecnologia del mercat i això permet, per exemple, disposar d’una autonomia de 100 km en només 18 minuts. Pel que fa al preu de càrrega, està situat a 0,35€ el kW/h. Mentre es carreguen els vehicles, els nostres clients i clientes poden aprofitar el temps fent la compra al Supermercat Condis o gaudint d’una estona de descans al nostre Bar-Restaurant situat a la mateixa benzinera. 


Des de Grup Sabater Nuri volem compartir la il·lusió que ens fa haver fet aquest pas històric per a la nostra empresa familiar. Amb aquesta instal·lació iniciem una nova línia eco dins del nostre grup empresarial. 

43 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page