top of page
  • Foto del escritorGrupSabaterNuri

Des de Grup Sabater Nuri apostem per l'energia solar en les nostres benzineres de la mà de Solats.

Enguany hem instal·lat energia fotovoltaica en cinc de les nostres benzineres.

De la mà de Solats, una enginyeria especialitzada en energia solar fotovoltaica hem apostat per les energies renovables i la sostenibilitat i hem instal·lat 543 panells solars amb capacitat per a produir 323.000 kWh/any, dels quals les estacions de servei autoconsumeixen més de 290.000 kWh.


Amb el pas dels anys les nostres estacions de servei han anat creixent i amb aquest creixement el consum de llum mensual s’havia incrementat i, gràcies a les instal·lacions fotovoltaiques, s'estima que ens estalviarem uns 30.000 € a l'any en la factura de la llum.


Les instal·lacions fotovoltaiques s'han muntat en les cobertes de les nostres gasolineres, aprofitant la radiació solar que reben cadascuna. En total són 543 plaques solars connectades a la xarxa elèctrica que generen energia durant totes les hores solars per a proveir a les estacions de servei.


L'aprofitament de l’energia solar fotovoltaica ajuda a reduir l'impacte de la nostra companyia en el medi ambient. L'energia neta que generen les plaques solars contribueix a reduir l'emissió de 162 tones de CO₂ a l'atmosfera a l'any. O cosa que és el mateix: el total de les nostres cinc instal·lacions solars equivalen a plantar 325 arbres nous o a neutralitzar les emissions de CO₂ que generen 16 cotxes circulant durant tot un any.


Des de Grup Sabater Nuri seguim ampliant el nostre compromís amb el medi ambient fent de les nostres estacions de servei instal·lacions més sostenibles.




20 visualizaciones0 comentarios
bottom of page